ï»ż
ï»ż ï»ż
Info
VÀlkommen till ett rullande konstsamtal som bÄde spar miljön och berikar upplevelsen. Grön KonstÄkning ger stimulerande samtal, nya bekantskaper och klimatsmart transport.

Fyllda bilar
Att fylla bilen nĂ€r man ger sig ut för att titta pĂ„ konst hoppas vi ska locka mĂ„nga av besökarna till vĂ„ra utstĂ€llningar. Att förvandla transportstrĂ€ckorna till ett “rullande konstsamtal” hoppas vi ocksĂ„ ska öppna för en rikare och mer social upplevelse av de medverkande konstplatserna. Att delta i den gröna konstĂ„kningen innebĂ€r dessutom att man bidrar till en mer klimatsmart transportekonomi för bĂ„de kulturlivet och samhĂ€llet i stort.

LĂ€tt och trevligt
Det ska vara bÄde lÀtt och trevligt att bli grön konstÄkare. Vi har dÀrför försökt att göra matchningstjÀnsten sÄ lÀttanvÀnd som möjligt. VÄr förhoppning Àr att det ska gÄ bra att komma igÄng utan nÄgra speciella instruktioner. Möjligheten att vÀlja flexibla dagar och tider för bÄde bilister och konstliftare, hoppas vi ska göra det lÀtt att fylla bilarna och fÄ den unika kombinationen av nya konstvÀnner och spÀnnande samtal som Àr konstÄkningens kÀrnvÀrde! Allt som behövs för att komma igÄng Àr att man skapar ett anvÀndarnamn och loggar in - sedan Àr det bara att erbjuda plats i sin bil eller uttrycka en önskan om att konstÄka med nÄgon annan.

Lycka till!

Vi Àr mycket tacksamma för all Äterkoppling pÄ sidans funktioner!
Det Àr bara att skicka ett mail till webmaster@konstakningen.se med idéer och kritik!